TRABZON / ORTAHİSAR - Karakaya Ortaokulu

Karakaya Ortaokulu

KARAKAYA MAH. KELOĞLU KÜME EVLERİ NO: 33 ORTAHİSAR / TRABZON
Vizyon
Okulumuzun Vizyonu: Bilgiye ulaşabilen ve ulaştığı bilgiyi verimli kullanabilen,çağdaşlığın,teknolojinin,toplumsal yardımlaşmanın,milli değerlerin ve insan haklarının egemen olmasını sağlayacak,toplumun gelişmesine katkıda bulunacak bireyler yetiştirilecektir.Okulumuz bu vizyonu gerçekleştirmek için mevcut düzeyini aşarak eğitim ve öğretimde kaliteyi esas alan bir kurum olacaktır.
Misyon
Okulumuzun Misyonu: Karakaya Ilkögretim Okulu; ögrencilerini, kendine güvenen,sorumluluk sahibi,toplumun deger yargilarina ve Atatürk Ilke ve Inkilaplarina bagli bireyler olarak yetistirmek,iyi bir ortaögrenim kurumuna yerlesmelerini saglamak,ülkesini,ailesini ve insanligi seven,gelenek ve göreneklerimize bagli,bilgili ve egitimli,yüksek düzeyde kültürlü,çevresiyle olumlu iliskiler kurabilen,teknolojiden yaralanabilen,toplumsal gelismeye yardimci olan bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
2012-2013 Eğitim Öğretim yılında 2 öğrencimiz Aleyna AK 300. , Nurbanu AYDOĞDU 5100. olarak parasız yatılılık ve bursluluk sınavını kazanmışlardır.
Başlama 09:00 Bitiş 15:25
Köy otobüsü