TRABZON / ORTAHİSAR - Karakaya Ortaokulu

Karakaya Başkanlık Seçimleri

Haz

"GELECEĞİMİ KORUYORUM" SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ Cumhurbaşkanımızın Eşi Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendinin, himayelerinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı-Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü ve Millî Eğitim Bakanlığı-Temel Eğitim Genel Müdürlüğü işbirliğinde, Toprak Gübre ve Su Kaynakları Merkez Araştırma Enstitüsünün Yürütücülüğünde gerçekleştirilmiştir. Başarı ile yürütülmüş olan proje kapsamında 6 Haziran 2017 tarihinde Ankara Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Akif Ersoy Salonunda elde edilen kazanımların da paylaşıldığı "Toprak ve Su" temalı MEB tarafından düzenlenen Resim Yarışmasında birinci olan öğrencilere ödüllerin verildiği proje kapanış toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk ÇELİK, Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet YILMAZ, Bakanlık temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve ilgili STK´ların yöneticileri katılmıştır.

GELECEĞiMi KORUYORUM" PROJESi HAKKINDA; Projenin Amacı Proje ile ülkemiz doğal kaynaklarının (toprak ve su kaynaklarının) bilinçsiz kullanımının önüne geçilerek, ülkemizi emanet edeceğimiz genç kuşakların doğal kaynaklarımızın korunması, muhafazası ve kullanımı konusunda bilinçlendirilerek farkındalıklarını arttırmak amaçlanmıştır. Projede Hedef Kitle Proje kapsamında MEB'na bağlı okulöncesi ile 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerine, öğrencilerin öğretmen ve ebeveynlerine yönelik bir dizi eğitim ve etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Trabzon il birincisi olarak seçilen eser Ortahisar İlçesi Karakaya ilkokulu 3.Sınıf öğrencisi Fatma Nur KILINÇ'a aittir. Öğrencilere başarı belgesi ve bisiklet hediye edilmiştir.

Haz

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE HAYATLARINDA BAŞARILAR, TÜM ÖĞRENCİ, VELİ , PERSONEL, ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZE İYİ TATİLLER,

Nevruz Bayramı tüm okulumuzda çoşkuyla kutlandı

Kuşlara yuva yaptık